Home

“Reclamestudio Drukketel, Design- en marketing communicatieadvies”

“De kracht van onze studio is het directe contact tussen klant en de creatieve afdeling. 
Één op één communicatie. Het inleven in de organisatie: de mens, de cultuur en de doelstellingen.

Kennis en ervaring

Roy Yang is in 2010 gestart en heeft besloten zijn kennis, kunde en ervaring op het gebied van marketing communicatie en reclameactiviteiten, opgebouwd bij (middel-) grote, gerenommeerde reclamebureaus en opdrachtgevers (bijvoorbeeld: Discovery Channel, Animal Planet, Babyliss, Impodra nú Gall & Gall, Spaarbank Rotterdam, Elsevier Talen, Ministerie van Onderwijs, Bruynzeel kleurpotloden, Dalosy, Struyk Groep, De Boed scharreleieren, Lips Sloten, Sandvik) in een eigen reclamestudio onder te brengen. Daarnaast is hij begenadigd schetser die uw ideeën kan visualiseren.

 

Nieuwskrant van
Steenfabriek Rijswaard

Vanaf 2009 werken wij voor Steenfabriek Rijswaard naar volle tevredenheid. Wij verzorgen alle communicatie-middelen zoals de handboek, folders, nieuwskranten, enewsletters en de website. Voor de diverse doelgroepen zoals de architecten bedenken diverse acties om steenfabriek Rijswaard in de picture te brengen. Middels de krant 'Rijswaardigheden' houden we de doelgroep op de hoogte wat er allemaal speelt binnen de branche.

Kennisoverdracht Gezondheidszorg

Het logo is ontworpen met een link naar Suriname. De stichting Coördinatie en Ondersteuning Gezondheidszorg Suriname is in 1995 opgericht als een netwerkorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg.
 

Open Ateliers Oosterhout heeft een nieuwe website

De website van Open Ateliers Oosterhout is vernieuwd. Niet alleen heeft de website een aantrekkelijker aanzien gekregen, door toepassing van een CMS systeem heeft reclamestudio Drukketel het (bevoegde) bestuur de mogelijkheid verstrekt om hun eigen pagina aan te passen met een gebruikersnaam en een password. Voor aanpassingen en updates kan de verantwoordelijke medewerker inloggen aan de back-end om zonder technische kennis de teksten en afbeeldingen te wijzigen.

www.openateliersoosterhout.nl

 

Wij schetsen niet alleen op de computer, maar ook handmatig met markers. Het idee wordt met u besproken en wij gaan aan het werk.


Wij mailen daarna de schetsen naar u toe , zodat u deze kunt uitprinten 
en eventueel kunt u nog wat teksten bij de visuals kunt plaatsen voor een compleet ontwerp.
 Wij kunnen ook de originele schetsen aan u leveren.

 

DTP

Daarnaast doen wij ook eventueel opmaakwerkzaamheden
 en ontwerpen om uw studio te verlichten.


Gewerkt als art director van Team, Van Buuren, Ara,
 Design Plus en Vaessen Communicatie hebben wij de creatieve bagage 
om ook mee te denken aan de eerste ideeën.

Wat kunnen wij voor u schetsen. 
Met markers of digitaal?


You name it, we make it!

Denk aan storyboards, advertenties, logo's, folders, posters, 
billboards, stands en productideeën, website's etc...
Wilt u ook van onze diensten gebruik maken,
 mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 06-24869902

Impressie gemaakt werk voor diverse...

Previous ◁ | ▷ Next

Maatschappelijk betrokken zijn met de ...

Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

Stichting voor Kinderen in Suriname die met HIV/AIDS zijn geïnfecteerd. Sinds bij de oprichting steunen wij deze stichting met alle communicatie uitingen om hun op de kaart te zetten. Niet alleen geld verdienen maar ook maatschappelijk betrokken zijn voor de medemens.

Stichting Hartveilig Oosterhout

Sinds begin 2012 sponsert reclamestudio Drukketel de stichting Hartveilig in Oosterhout door een nieuwe website te bouwen. Op diverse locatiepunten in Oosterhout staan er inmiddels een aantal AED Alert (Automatische Externe Defibrillator).