Nieuwskrant van steenfabriek Rijswaard is online bladerbaar

Vanaf 2009 werken wij voor Steenfabriek Rijswaard naar volle tevredenheid. Wij verzorgen alle communicatie-middelen zoals het handboek stenencollectie, folders, nieuwskranten, enewsletters en de website. Voor de diverse doelgroepen zoals de architecten bedenken diverse acties om steenfabriek Rijswaard in de picture te brengen. U kunt op de afbeelding klikken om door onze online nieuwskrant te bladeren die wij vervaardigd hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, mail naar info@drukketel.nl of bel ons: 06 24869902 en vraag naar Roy Yang.

Kennisoverdracht Gezondheidszorg

Het logo is ontworpen met een link naar Suriname. De stichting Coördinatie en Ondersteuning Gezondheidszorg Suriname is in 1995 opgericht als een netwerkorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg.

Open Ateliers Oosterhout

heeft een nieuwe website

De website van Open Ateliers Oosterhout is vernieuwd.

Niet alleen heeft de website een aantrekkelijker aanzien gekregen, door toepassing van een CMS systeem heeft reclamestudio Drukketel het (bevoegde) bestuur de mogelijkheid verstrekt om hun eigen pagina aan te passen met een gebruikersnaam en een password. Voor aanpassingen en updates kan de verantwoordelijke medewerker inloggen aan de back-end om zonder technische kennis de teksten en afbeeldingen te wijzigen.

RECLAMESTUDIO DRUKKETEL IN OOSTERHOUT

NOORD BRABANT, VOOR AL UW  MARKETING-COMMUNICATIE VRAAGSTUKKEN EN RECLAME-PRODUCTIES.

Roy Yang Chiung heeft vijf jaar geleden besloten zijn kennis, kunde en ervaring op het gebied van marketing communicatie en reclameactiviteiten, opgebouwd bij (middel-) grote, gerenommeerde reclamebureaus en opdrachtgevers (bijvoorbeeld: Discovery Channel, Animal Planet, Babyliss, Impodra nú Gall & Gall, Spaarbank Rotterdam, Elsevier Talen, Ministerie van Onderwijs, Bruynzeel kleurpotloden, Dalosy, Struyk Groep, De Boed scharreleieren, Lips Sloten, Sandvik) in een eigen reclamestudio onder te brengen. Daarnaast is hij begenadigd schetser die uw ideeën kan visualiseren.

 

Art Direction

Voor bedrijven zoals: Honda personen auto's, Hollandse Bank Unie, Jamin, 3M, Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, Babyliss Haarproducten, Discovery Channel, Animal Planet, TV5, supermarktketen Gebr. de Jong, Impodra (nu Gall en Gall), Lips sloten, Dupont, Bruynzeel kleurpotloden, Rizzla, De Boed eieren, Domino's Pizza, Dupont, Dalosy Barcode, Bruynzeel kleurpotloden, etc.... heeft hij vele concepten bedacht. Bij reclamestudio Drukketel in Oosterhout Noord brabant kunt u terecht voor: Logo's, huisstijlen, imago folders, advertenties, posters,  website's met CMS systeem,  nieuwsbrieven,  jaarverslagen

 

Visualizer

Roy Yang Chiung is ook een benadigd schetser/visua;izer. Met zijn rake schetsen en markers zet hij zijn/uw ideeën op papier. Zijn talent die hij in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Zijn vooropleiding op de kunstacademie in Suriname en Nederland. Op de  Rotterdamse kunstacademie heeft hij zijn studie afgemaakt richting mode/publiciteit. Roy heeft gewerkt op reclamebureau Van Buuren. Daalen, Beek enz, Team, Ara, Sigma 10 en Design plus.

 

www.drukketel.nl

HAPPY DAYS

© Copyright 2017 rch -

reclamestudio Drukketel in Oosterhout NB

Holland